Premi Reaxys


Enric I. Canela

Al Bloc de la Biblioteca de Física i Química he llegit que fins al proper 15 de febrer, teniu temps de presentar-vos al “2012 Reaxys PhD prize” organitzat per Reaxys. Es tracta d’un premi al treball de recerca en química orgànica, organometal·lica i inorgànica més original i innovador realitzat per estudiants que cursin doctorat o màster o que hagin acabat aquests estudis amb data posterior a l’1 de gener de 2011.

Un premi de 2.000 dòlars i l’estància pagada al congrés de l’ACS a Filadèlfia. Una bona oportunitat. Orgànics i Inorgànics, animeu-vos!

Una resposta a “Premi Reaxys”

  1. a 19 gen. 2012 a les 11:49 Premi Reaxys |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació