Enric I. Canela

Avui el Consell de Ministres ha aprovat el nomenament de Federico Morán Abad com a director general de Política Universitària. Diu la referència que va néixer a Madrid el 26 de gener de 1956, Llicenciat en Ciències Químiques el 1978 i Doctor en l’especialitat de Bioquímica per la Universitat Complutense de Madrid, és catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular I d’aquesta universitat. També és Investigador Sènior i membre fundador del Centre d’Astrobiologia (INTA-CSIC) i Director Adjunt de l’Institut Nacional de Bioinformàtica, des de 2004.

En el camp docent ha estat vinculat sempre amb l’ensenyament de la disciplina de Biofísica. Ha exercit la tasca de coordinador dels Cursos d’Estiu de l’Àrea de Ciències de la Universitat Complutense a El Escorial. Ha estat subdirector general de la Fundació General de la UCM i director del Cicle d’Hivern de Ciència i Tecnologia de la Fundació General de la UCM.

A banda del que diu, conec de fa molts anys a Federico Morán i és un magnífic investigador i em sembla que una excel·lent persona. M’alegra i el felicito.

A més, el consell de ministres ha modificat l’estructura orgànica del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. L’únic que diu la referència, que m’interessi, és que la nova estructura del ministeri s’ha dissenyat sota els principis d’eficàcia i austeritat, cosa que ha permès una important simplificació de la seva estructura. D’aquesta manera, se suprimeixen tres direccions generals, una a cada àrea sectorial, i el nombre d’unitats amb rang de Subdirecció general o Divisió en el conjunt del departament passa de 63 a 50, fet que suposa una reducció del 20%. No sé que representa això en l’àmbit universitari. Potser demà surti el decret.

3 respostes a “Director general i canvis a universitats del govern espanyol”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Política, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] escrivia Director general i canvis a universitats del govern espanyol. Com era d’esperar, el nomenament de Federico Morán com a director general de Política […]

  3. […] escrivia Director general i canvis a universitats del govern espanyol. Com era d’esperar, el nomenament de Federico Morán com a director general de Política […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació