Enric I. Canela

Avui el Consell de Ministres ha nomenat director general de Recerca i Gestió del pla nacional d’R+D+i a Juan Maria Vázquez Rojas. Jo no el conec. Diu el seu currículum que va néixer el 1964 a Águilas (Múrcia), casat, amb dos fills, és Llicenciat en Veterinària a la Universitat de Múrcia en la qual actualment és catedràtic de Medicina i Cirurgia Animals. És expert en tecnologies aplicades a la reproducció animal, ha participat en uns trenta projectes i contractes de recerca, i és autor de nombroses publicacions internacionals en revistes de la seva especialitat i de dues famílies de patents. En l’actualitat és vicerector de recerca de la Universitat de Múrcia i coordinador general del projecte Campus Mare Nostrum 37/38. Des de l’any 2008 participa en el comitè executiu de la sectorial R+D de la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE), de la qual és secretari executiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació