Enric I. Canela

Llegeixo que el director de l’Institut d’Astrofísica de Canàries (IAC), Francisco Sánchez, ha advertit aquest dilluns que les retallades pressupostàries en la ciència estan empenyent als joves talents espanyols a buscar feina fora de les nostres fronteres, una sagnia de cervells que costarà anys recuperar, si és que s’aconsegueix.

Efectivament, no sé si els responsables polítics s’adonen, però si això segueix així ens convertiran en un país industrialment més colonitzat i científicament aturat. Sempre quedarà el turisme, perquè la construcció va per llarg.

Podem formar doctors per fer de guies turístics.

3 respostes a “Canviem turisme per ciència”

  1. a 06 febr. 2012 a les 11:54 Jesús Colprim

    i el dia que s’adonin de la bestiesa, voldran revifar la ciència amb aportacions indiscriminades i megalòmanes que només ens serviran per a certificar que en aquest racô de mon, on un dia hi havia ciència, ja només hi resta la pols aixecada i escampada per la tramuntana en un solar buit.

  2. a 07 febr. 2012 a les 12:02 Enric I. Canela

    Efectivament Jesús. Ja serà impossible i tornaran a començar, els que hi siguin.

  3. a 07 febr. 2012 a les 1:01 Canviem turisme per ciència |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | 2 Comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació