Enric I. Canela

Avui he anat al lliurament dels Premis Nacionals de Recerca que atorga la El Govern de la Generalitat, a través de la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca. He estat un acte molt agradable d’aquells que et permet retrobar molts amics d’aquells que només veus de tant en tant. A mi m’agrada molt.

Estic content per fet que el president Mas, acompanyat del conseller Mas-Colell, hagi anat al lliurament. Crec que aquesta deferència sempre és reconeguda per la nostra comunitat científica. Les seves paraules sempre gratificants, especialment en un moment tan dur com aquest. L’únic que no m’ha agradat és que ha començar amb retard. Era a les vuit del vespre, una mica tard, Tota la resta, mesurat, ben presentat i acompanyat de bona música de Joseph Haydn,

El Premi Nacional de Recerca, amb una dotació econòmica de 40.000 euros, ha estat Jordi Galí, catedràtic de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica del Departament d’Economia i Empresa de la

El Premi Nacional de Recerca al Talent Jove, amb una dotació econòmica de 10.000 euros, per Núria López, doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) i professora de recerca ICREA al Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF.

La modalitat de Premi Nacional de Mecenatge Científic ha recaigut sobre l’empresari Pere Mir, president de la Fundació Cellex.

El Premi Nacional al Partenariat Públic-Privat en R+I ha correspost a IBM i el Barcelona Supercomputing Center.

El Premi Nacional de Comunicació Científica ha recaigut en Televisió de Catalunya, pel programa Valor afegit, en la de comunicació científica.

3 respostes a “Lliurats els Premis Nacionals de Recerca 2011”

  1. a 07 febr. 2012 a les 11:34 quim

    m’alegra escoltar que han premiat a Pere Mir. Gran mecenes. ICFO, Clinic, Vall Hebron i altres en poden donar fe. Ho conec be. Segueixo la seva trajectoria des de l’empresa Derivados Forestales de Sant Celoni. Mereix tota una biografia, amb alts i baixos.

  2. a 08 febr. 2012 a les 12:01 Enric I. Canela

    Quim,
    És el mecenes. No en tenim cap més així. I ha dit que continuaria igual.

  3. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació