L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de la Recerca, Agaur, publica la resolució del 6 de febrer per la que s’adjudiquen les beques de Formació de Personal Investigador.

En la nota de premsa diuen que s’han atorgat un total de 250 beques gràcies als ajuts FI-DGR 2011, als quals el Govern ha destinat 17.433.748 euros

D’aquests 250 investigadors, 59 són de l’àmbit de l’arquitectura i l’enginyeria, 54 de les ciències de la vida, 40 d’humanitats, 38 de ciències, 33 de ciències socials, 21 de les ciències mèdiques i de la salut, i 5 de l’àmbit multidisciplinari.

Segons la universitat a la qual estan adscrits per fer el doctorat, 67 d’aquests investigadors són de la Universitat de Barcelona, 55 de la Universitat Autònoma de Barcelona, 39 de la Universitat Politècnica de Catalunya, 25 de la Universitat Pompeu Fabra, 21 a la Universitat Rovira i Virgili, 16 de la Universitat de Lleida i 16 de la Universitat de Girona, 9 de la Universitat Ramón Llull, 1 de la Universitat de Vic i 1 de la Universitat Internacional de Catalunya. Entre els investigadors contractats, 236 tenen menys de 35 anys

D’altra banda, l’AGAUR també ha resolt la convocatòria de beques per a estades de recerca a l’estranger BE-DGR, dirigides tant a investigadors predoctorals com postdoctorals (Resolució del 2 de febrer), que beneficiaran un total de 248 investigadors. D’aquests, 165 són predoctorals. Entre els països sol·licitats per fer l’estada destaquen els EUA, on aniran 51 investigadors; Gran Bretanya, amb 49; i França i Alemanya, amb 29 i 24 respectivament. L’import total destinat a aquest ajut és d’1.496.081 euros.

Una resposta a “Concessió de beques predoctorals de la Generalitat”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació