Enric I. Canela

Podeu escoltar i veure una interessant entrevista amb el secretari d’Universitats i Recerca. Antoni Castellà del dimecres. Parla una mica de tot, també del Comissionat de Comptes que creen per assessorar i seguir el dia a dia des del Govern, si cal a les universitats.

M’ha agradat, denota sinceritat sempre. Un entrevista d’un polític, parlant bé de les universitats i justificant els problemes. Només un problema. No estic d’acord amb que no s’estiguin deteriorant coses a causa de les retallades. El tema és que els efectes sobre la recerca es noten amb un cert retard.

Deixo per ali final el tema dels preus públics. Torna a insistir en dir que l’estudiant paga el 15% del que aporta la Generalitat. Efectivament pot ser cert però no té res a veure amb el que costa la docència. També diu que en el model anglosaxó paguen més. No és del tot cert, a Escòcia no paguen res.

Una resposta a “Matins de TV3 amb Toni Castellà”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Política, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació