Enric I. Canela

No sé si al final, al vespre, s’ha celebrat el Consell de Govern de la UPC. Aquest matí, quan estava convocat, ho han impedit uns 150 treballadors. Aquest consell havia d’aprovar un pla de viabilitat fins al 2014 per solucionar la situació econòmica. El pla intenta que s’arribi a l’equilibri pressupostari i que el 2013 i el 2014 s’estalviïn 14 milions d’euros i 4 milions d’euros.

De moment el rector, Antoni Giró, ha suprimit l’apartat de personal esperant que s’aprovi el pressupost de la Generalitat. Aquest apartat, d’aprovar-se, podria afectar al personal temporal.

Paral·lelament hi ha una polèmica perquè la gerent de la UOC cobra 110.000 euros. El secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, lògicament, diu que l’autonomia permet fixar el sou del personal de confiança.

El tema de les retribucions del gerent ha estat sempre un problema, ara una mica més.

Una resposta a “Problemes per aprovar el pla de viabilitat de l UPC”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació