Enric I. Canela

No em sorprèn gens llegir que la rectora de la UAB, Ana Ripoll, ha decidit no presentar-se a la reelecció al maig. Com sabeu la UAB ha avançat les eleccions uns mesos, havien de ser a final d’any, i la rectora havia dit que es presentaria. Ho entenc, seguir és com per agafar un atac de feridura.

Després de tots els problemes que s’han succeït, amb la demanda d’un comissionat de comptes de la Generalitat, les coses estan molt complicades. Avui, sembla, el Consell de Govern de demà ha de retallar quatre milions d’euros la plantilla de professorat. No sé amb quina data tindrà efecte la retallada, però aquest import són moltes persones.

Una resposta a “Ana Ripoll no continuarà a la UAB”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació