Enric I. Canela

Llegeixo que la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE) alerta que els alumnes més desfavorits econòmicament, als quals ja se’ls exigeixen un rendiment tindran menys possibilitats d’accés a l’educació superior si només es valora l’excel·lència a l’hora d’atorgar una beca d’estudis.

Aquesta declaració ve a conseqüència de les declaracions del ministre Wert (veure El ministre vol que les beques universitàries siguin per rendiment).

Jo crec que tots tenen raó. Les beques han de dependre dels resultats acadèmics, indiscutiblement, però ningú que tingui capacitat ha de quedar fora per raons econòmiques. Això implica augmentar els recursos públics que es destinen a beques. Si no és així val més quedar-se quiet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació