El sou del gerent de la URV


Enric I. Canela

Un grup de treballadors de la URV s’ha tancat al rectorat per visualitzar el seu rebuig a les retallades i demanar “més transparència” en la gestió, sobretot pel que fa als càrrecs directius i de confiança. Segons ha explicat el delegat sindical de CCOO, Joel Fernández, només és públic el sou del rector, però no altres com els de la gerència.

Doncs això no està bé perquè formen part de la Relació de Llocs de Treball i s’han de publicar obligatòriament amb el pressupost. Té raó el sindicat. I encara que no fos obligatori, caldria fer-ho.

Diu que els sindicats creuen que, per exemple, el gerent cobra uns 70.000 euros anuals, encara que no ho poden confirmar perquè es publiquen tots els sous en un paquet i sabem que hi ha grans diferències salarials entre els càrrecs de confiança, però tampoc accedim a més informació. Si això és cert em sembla una misèria per al gerent d’una universitat, per molt pública que sigui. Hi ha gent que no entén que les responsabilitats s’han de pagar.

3 respostes a “El sou del gerent de la URV”

  1. a 16 febr. 2012 a les 9:00 El sou del gerent de la URV |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. a 16 febr. 2012 a les 9:28 quim

    Totalment d’acord.

  3. a 16 febr. 2012 a les 9:32 Enric I. Canela

    Jo no entenc aquests que pensen que el gerent ha de cobrar com un auxiliar administratiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació