Enric I. Canela

Llegia que un jutjat social de Barcelona ha obligat a la UPF a readmetre a un professor que va ser acomiadat al setembre del 2011 en considerar provat que el seu cessament va tenir com a motiu real la seva dedicació a tasques representatives i sindicals.

En la sentència, el titular del Jutjat del Social número 28 de Barcelona condemna a la UPF a readmetre a aquest professor, adscrit al departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, i abonar-li els salaris pendents des que va ser acomiadat, a raó de2.750,37 euros mensuals.

Segons la sentència, a falta de “justificació raonable” de l’acomiadament, ja que les necessitats de docència persistien, apareix com a “motiu real” el fet que el professor va ser acomiadat del seu lloc de treball “per la seva dedicació a tasques representatives i sindicals, derivades de la condició d’afiliat i responsable de la secció sindical de CCOO”.

3 respostes a “La UPF ha de readmetre al professor que va acomiadar”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. a 16 febr. 2012 a les 9:17 quim

    vaja, un alliberat mes…

  3. a 16 febr. 2012 a les 9:31 Enric I. Canela

    És el sistema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació