Enric I. Canela

Llegeixo que la secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela, ha dit a Brussel·les que confia que aquest Espanya “no torni a patir retallades” en aquest sector, en línia amb el que defensen els països de la UE.

Diu: Esperem que la recerca no torni a patir retallades. El sistema espanyol de recerca és sòlid i va ser muntat amb molts esforços, i l’objectiu és minimitzar l’impacte de les retallades i mantenir aquesta solidesa.

També que la majoria de les propostes de l’Executiu comunitari i dels Estats membres sobre la política de recerca i innovació coincideixen amb les línies estratègiques que té marcades Espanya.

La comissària europea de Recerca, Innovació i Ciència, Máire Geoghegan-Quinn, ha insistit davant els Estats membres en la importància de mantenir els fons per a la recerca i innovació i tot en temps de crisi. Ha dit que els països que han invertit més en recerca ara es recuperen més ràpid econòmicament.

A veure que vol dir minimitzar-les perquè portem ja un parell d’anys reduint i minimitzant, ja no queda marge.

Una resposta a “Objectiu: minimitzar les retallades en R+D+i”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Ciència, Desenvolupament, Innovació, R+D, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació