Enric I. Canela

Llegeixo que una trentena d’estudiants, personal d’administració i serveis (PAS) i personal docent investigador (PDI) de la UdG han irromput aquest dijous al matí a la sala de l’Escola Politècnica on s’estava celebrant la reunió del consell de govern. Els representants dels tres col·lectius, que reclamen més diàleg i consens, han entrat a la sala amb cartells que protestaven contra la privatització de l’ensenyament superior i que exigien: “Construïm la universitat que volem”. Entre altres, els manifestants s’han mobilitzat perquè es preveia aprovar que els professors a temps complet fessin més hores pel mateix sou.

La veritat és que dubto que es pugui fer que el professorat treballi més hores pel mateix sou. Això bé determinat per llei i no es poden fer (a temps complet) més que 240 hores per any. No em lliga. Potser demà publiquin alguna cosa.

2 respostes a “Bloqueig del consell de govern de la UdG”

  1. […] en vaig parlar a Bloqueig del consell de govern de la UdG. Les hores que hauran de fer no són més de les que ens marca la llei, 240 hores de classe a […]

  2. […] en vaig parlar a Bloqueig del consell de govern de la UdG. Les hores que hauran de fer no són més de les que ens marca la llei, 240 hores de classe a […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació