Enric I. Canela

Llegia una cosa que ja sabia. El dimarts 28 de febrer la Institució CERCA organitza una taula rodona al voltant de la rellevància i possibilitats de les xarxes socials com a eines de divulgació científica i, particularment, dels blocs. Hi participaran en el debat Xavier Lasauca, Miquel Duran, Enric I. Canela i Cinta S. Bellmunt moderats per Lluís Rovira, director de CERCA.

L’acte tindrà lloc a les 19 h. a la Sala de Conferències de Premsa del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. Catalunya 10, pral.) i compta amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). Podeu confirmar l’assistència al correu comunicacio@cerca.cat.

Un bon moment per trobar-me amb bons amics.

2 respostes a “La setmana vinent a parlar de blocs”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] al vespre vaig anar, com ja havia comentat a La setmana vinent a parlar de blocs, ha fer això, a parlar de blocs. Genial haver estat amb Xavier Lasauca, Miquel Duran, Cinta S. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació