ERO al CReSA


Enric I. Canela

Llegeixo que el Patronat del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) de la UAB va pactar fa quatre mesos un ERO temporal d’un any amb afectació de tota la plantilla.

L’ERO suposaria una reducció proporcional de jornada i sou per a tots els treballadors del centre de recerca que, segons les mateixes fonts, hauria vist reduït el nombre de projectes contractats.

CReSA és una fundació pública creada per iniciativa de la UAB i l’IRTA.

5 respostes a “ERO al CReSA”

 1. a 24 febr. 2012 a les 12:02 ERO al CReSA |xcat.cat

  […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

 2. a 24 febr. 2012 a les 3:22 @bpedeval

  Benvolgut Enric,

  Com a investigador del CReSA i membre del seu comitè d’empresa em veig en l’obligació d’esmenar alguns aspectes del post, doncs és absolutament fals que el motiu de l’ERO sigui la disminució de projectes contractats (que s’han mantingut) sinó que són les retallades de la Generalitat, sumades a un finançament inespecífic de la Generalitat que ja era insuficient (del 18% mentre que la mitjana dels centres CERCA es situa al 40%)

  Aquest matí s’ha publicat a el Periódico la següent notícia (http://t.co/tF5ejrKX) després de contrastar la informació amb totes les fonts implicades:
  – Patrons: UAB, IRTA, Departaments d’Economia i Coneixement (DECO) i d’Agricultura (DAAM)
  – Director en funcions del CReSA
  – Comitè d’empresa del CReSA

  Del que tu et fas resò, és d’una acció que ha emprès en paral·lel la Generalitat de Catalunya, que, per tal de neutralitzar la notícia, ha enviat una nota de premsa a l’agència EFE que posteriorment ha estat publicada a l’ABC sense contrastar les fonts.

 3. a 24 febr. 2012 a les 7:45 Enric I. Canela

  Benvolgut bpedeval,
  Jo he copiat la notícia. M’agrada que em corregeixis. Després faré jo també referència al que m’expliques. El que sí és certés que a mi m’ha arribat a primera hora la notícia d’EFE però no l’altra.

 4. […] matí ben d’hora, abans de sortir de casa, escrivia ERO al CReSA amb una referència. Aquesta notícia explica que l’ERO es deu als pocs projectes […]

 5. […] matí ben d’hora, abans de sortir de casa, escrivia ERO al CReSA amb una referència. Aquesta notícia explica que l’ERO es deu als pocs projectes […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació