Enric I. Canela

Ja fa ben bé quatre anys que parlo d’Engynycat, abans que funciones realment (veure El foment dels estudis d’enginyeria, Promoure els estudis d’Enginyeria, Aportacions sobre Enginycat, Més demanada per estudiar enginyeries i Beques ENGINYCAT 2011). Deia en altres moments que s’estava fent una bona feina per fomentar vocacions davant d’un dèficit d’estudiants d’enginyeria.

Ara llegeixo que les matriculacions en enginyeria han crescut un 17% durant els tres anys de vigència del programa Enginycat impulsat pel Govern amb la col·laboració de les universitats.

Des del curs 2008-2009 més de 32.000 joves s’han inscrit en alguna de les enginyeries impartides per les universitats catalanes.

Felicitem els que el van iniciar i els que l’han sabut continuar.

3 respostes a “Enginycat obté bons resultats”

 1. a 28 febr. 2012 a les 7:03 Enginycat obté bons resultats |xcat.cat

  […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

 2. a 29 febr. 2012 a les 12:10 professor upc

  Esta molt be que augmentin el nombre de matriculats a graus d’enginyeria. No obstant, no n’estaria gaire segur que sigui degut al programa enginycat. Aprofitant l’espai, algú sap com es diu la carrera de “telecos” en el nou marc de graus ?

 3. a 29 febr. 2012 a les 11:56 Enric I. Canela

  Tot suma.
  Respecte a Telecos. Si no estàs dins és difícil de saber. Tens per triar: http://www.upc.edu/aprendre/estudis/grau-i-2n-cicles

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació