Enric I. Canela

Llegeixo que la Sindicatura de Comptes ha emès un informe sobre el Consorci Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona corresponent a l’exercici 2010. També podeu veure la Nota.

Recordeu que l’any 2005 la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la UPF van crear el Consorci amb l’objectiu principal de construir, equipar, explotar i gestionar l’edifici del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

Les observacions no són massa importants. Sembla que en general els comptes estan clars i hi ha algunes diferències comptables de les que passen arreu. L’únic que destacaria és que el Consorci necessitarà finançar el seu endeutament amb noves operacions d’endeutament o ajornaments del deute ja que els ingressos obtinguts no són suficients per amortitzar l’endeutament en els terminis fixats.

Una resposta a “Els comptes del PRBB estan força bé”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació