Enric I. Canela

Tot i que sóc molt aficionat a l’opera, sóc abonat del Liceu, el meu “vici”, no parlo mai d’això en aquest bloc. Avui faig una excepció.

Llegeixo que el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, ha admès que el Gran Teatre del Liceu de Barcelona té “un problema de governança”, ja que té uns mecanismes de funcionament molt complicats i poc operatius, que, sumats a les retallades pressupostàries, han derivat en les dificultats de les últimes setmanes. En una compareixença al Parlament, Mascarell ha avançat que hi haurà canvis a la comissió executiva perquè la presidència tingui més continuïtat i s’agilitzi la feina.

Tot i que s’ha pogut evitar l’expedient de regulació d’ocupació, Mascarell ha assegurat que s’ha perdut” l’esperit del “Liceu de tots”, esperit que fa set o vuit anys era inqüestionable. Davant d’aquesta situació, el conseller aposta per treballar més en la implicació social. També ha demanat que el director musical i l’artístic treballin més coordinats i donin preeminència al cor i a l’orquestra, i ha confiat que el període de negociació que obren ara treballadors i direcció per aconseguir un nou conveni serveixi per tenir “reorientat” el teatre els pròxims mesos.

Vull agrair als treballadors del Liceu la seva generositat. Crec que la direcció ha estat nefasta. Tant de bo tots els treballadors per compte aliè fóssim capaços de tenir aquesta generositat.

Una resposta a “Gràcies als treballadors del Liceu”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació