Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat que La Fundació Príncep de Girona ha obert el termini de presentació de candidatures als Premis Impulsa 2012, que arriben a la tercera edició. Les persones i entitats interessades a presentar-hi els seus projectes o iniciatives tenen temps fins al dia 30 de març de 2012.

Els Premis Impulsa es van concebre per promoure la recerca, la creativitat, la solidaritat i el desenvolupament de talent dels joves amb inquietuds per construir un món més just en un entorn globalitzat. Consten de quatre guardons individuals (dirigits a persones entre 16 i 35 anys) i un per a entitats. Són:

Premi Impulsa Entitat, Premi Impulsa Ciència i Acadèmia, Premi Impulsa Empresa, Premi Impulsa Arts i Lletres i Premi Impulsa Social.

Aneu al web de Biocat i mireu. Potser us animareu i hi participareu.

Una resposta a “Ja són aquí els Premis Impulsa”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Desenvolupament, Empresa, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació