Enric I. Canela

Llegia que el consell de direcció de la UPF, format pel rector, els nou vicerectors, l’equip de gerència i altres assessors, va gastar 6.305 euros en una reunió de dos dies celebrada a l’hotel La Mola. Podeu veure els detalls. Fins i tot la fotografia de la factura.

Segons explica La Vanguardia, que el rector, Josep Joan Moreso, i la presidenta del consell social, l’empresària Núria Basi, van enviar ahir una nota a tota la comunitat universitària per justificar la reunió de l’equip de govern. Moreso i Basi van qualificar la reunió de útil i necessària perquè l’equip de direcció pugui disposar del temps i la dedicació suficients per a la planificació, direcció i coordinació de la universitat. Afirmen, a més, que el fet de celebrar la sessió fora del campus, l’única d’aquest curs, permet una major intensitat de treball i concentració.

Jo hi estic totalment d’acord, aquestes reunions s’han de fer, són necessàries i molt útils, i millor fora de la universitat, però en aquest cas calia haver extremat la prudència en la despesa ja que tots estem molt sensibles amb les retallades. Vint-i-dues persones dos dies, una nit d’hotel, per aquest preu és relativament correcte tret que sigui una fonda, però… Entenc que quan s’acomiada o no es contracta personal docent o PAS per manca de diners, si es veu això la gent s’indigni. Amb la que està caient!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació