Enric I. Canela

El 12 i 13 d’abril de 2012 al Sala Prat de la Riba, Institut d’Estudis Catalans Joandomènec Ros i Ricard Guerrero amb la coordinació de Llorenç Arguimbau organitzen les Primeres Jornades sobre Gestió de la Informació Científica.

El principal objectiu de les Primeres Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2012) és presentar i posar en contacte diverses iniciatives dedicades a l’accés i el processament de la informació científica i a les eines tecnològiques, com també debatre alguns dels aspectes més rellevants d’aquest àmbit. Es tracta de generar una visió integral i cooperativa de l’àmbit, més enllà de les àrees més consolidades, i que lògicament són objecte d’un tractament freqüent.

Aquestes Jornades s’adrecen als responsables, gestors i documentalistes dels sistemes d’informació de les universitats i dels centres de recerca, i també als investigadors especialitzats. Les JGIC-2012 s’estructuren en conferències i taules rodones, que reuneixen responsables i experts de diverses institucions: la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans, les universitats, les associacions professionals, els consorcis de biblioteques, les empreses, les fundacions i les xarxes universitàries.

Per informar-vos de les conferències i taules rodones podeu consultar el Programa JGIC-2012. Us podeu inscriure al Bloc de l’Observatori de la Recerca.

Una resposta a “Primeres Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2012)”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Ciència, Comunicació, Divulgació, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació