Enric I. Canela

Tomás Gómez i Xavier Puente, que treballen a la Universitat Carlos III. Publiquen sovint informacions i anàlisis sobre la universitat i la recerca.

Aquest final de mes ens regalen uns quants temes: 1) un excel·lent informe de l’OCDE sobre Ciència i Tecnologia i Indústria; 2) França treu la seva artilleria pesada per existir en els rànquings i modificar el seu sistema universitari; 3) Debats entorn a l’abast i la primacia de la llibertat d’expressió a la universitat; 4) Què passarà amb els Campus d’Excel·lència Internacional?; 5) l’informe de la Cambra de Comptes sobre la Fundació Complutense, i 6) Entrevista al rector Carrillo a Cinco Días.

No està gens malament. El 2) causa enveja veient el que ens està passant.

Una resposta a “Uns bons comentaristes de temes universitaris”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Comunicació, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació