Enric I. Canela

Avui han continuat algunes protestes universitàries. S’han produït alguns fets violents perquè això és absolutament normal, hi ha bèsties desbocades que no poden viure sense malmetre tot el que troben davant. A la UB només cal esperar que la policia, la de tots, els tregui d’una vegada. El problema és que la justícia no acaba de funcionar. Un brètol que destrossa les coses surt al carrer sense problemes i encara imputen al policia que el deté perquè prèviament no l’ha convidat a sopar. Un model desastrós.

Com deia ahir, les protestes són lícites i diria que sovint necessàries però hi ha coses que no.

L’ocupació a la UB no va ser cap acte improvisat. La nit anterior escamots havien trencat els cadenats i els van substituir per altres dels que tenien clau. Els serveis de seguretat ho van saber i van canviar-los de nou, però a l’endemà van arribar amb cisalles de tallar cadenes. Van entrar amb un grup electrogen i amb un equip de so que ja el voldríem. Algú finança tot això que val molt diners. Això és delinqüència organitzada. Òbviament la comunitat universitària està en contra i, imagino, que la majoria dels manifestants, incloent els de la PUDUP també. El que sap greu és que només ho lamentin però no ho condemnin.

Mas creu que “s’han sobrepassat els límits” en la protesta universitària d’aquest dimecres, en què hi va haver 12 detinguts i també una dotzena de ferits. Mas ha fet una crida a la “serenitat”. El president de la Generalitat ha afegit: “Hi ha dret a fer aquesta protesta, però el que no hi ha dret és a malmetre mobiliari urbà, a carregar-se béns públics i a incomodar molta gent”, ha opinat. Els estudiants continuen les protestes aquest dijous amb tancades nocturnes a la UAB, la UB i la URV, talls de trànsit i vaga a la UAB i assemblees per decidir noves mobilitzacions.

Algunes referències:

Una resposta a “Delinqüència organitzada”

  1. a 02 març 2012 a les 1:02 Delinqüència organitzada |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació