Enric I. Canela

Llegia que els estudiants deixaran d’ocupar el rectorat de la URV aquest divendres a la tarda. Diu que al llarg de les properes setmanes seguiran portant a terme accions informatives i de protesta per explicar el malestar de la comunitat universitària davant les retallades en matèria d’educació. Els estudiants abandonen les seves reivindicacions a Tarragona després de dos dies de mobilitzacions sense que s’hagi produït cap incident destacat.

Igualment, els estudiants (o no estudiants) tancats a l’Edifici Històric de la UB han aprovat marxar demà del rectorat i el rector ha retirat la demanda de desallotjament que havia fet a la policia confiant en què els estudiants compliran el que han dit.

A veure que passa demà. Esperem tornar a la normalitat institucional. Artur Mas ja ha dit que els estudiants no han entès la situació del país. També que es pot seguir protestant però aquesta és la realitat. Penso exactament igaul.

Una resposta a “Sembla que els estudiants de la URV i la UB abandonen les tancades”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació