Pau a la universitat


Enric I. Canela

Finalment els individus que ocupaven el claustre de l’Edifici Històric de la UB han marxat. No ha calgut que la policia intervingués. Els Mossos van rebre la sol·licitud del rector, però vista aquesta sol·licitud van decidir que marxarien i el rector va retirar la demanda. Bé ens hem estalviat tot els desagradable espectacle de cops de porra i detencions inútils.

Amb tot no han pogut estar-se d’anar a fer un volt amb uns indignats que passaven per allà.

Diu que el dia 16 potser es mobilitzin i s’apunten a la vaga general del 29 de març si aquesta es produeix. Malauradament no servirà absolutament per a res, però això ja són punts de vista. Si no trenquen res ni embruten parets, que la facin.

La situació és molt dolenta i si jo cregués que alguna cosa és pot fer per millorar la situació també em manifestaria o faria vaga. Això sí, sense generar més despeses a la universitat trencant coses i pintant parets.

Una resposta a “Pau a la universitat”

  1. a 04 març 2012 a les 1:02 Pau a la universitat |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació