Enric I. Canela

A través del web de Biocat he vist els Premi Banc Sabadell a la Investigació Biomèdica.

Són uns premis que atorga Banc Sabadell amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència de persones joves, amb una important trajectòria en el camp de la recerca biomèdica i ciències de la salut, que destaquen en la seva especialitat per la seva capacitat d’innovació. El premi consisteix en una dotació de 50.000 euros i una obra d’un escultor espanyol contemporani. La d’aquesta edició és del barceloní Sergi Aguilar, considerat com un dels principals artistes espanyols de la seva generació.

Investigadors joves, animeu-vos, 1.000 candidats millor que 100. Gràcies Banc Sabadell.

Una resposta a “Premi Banc Sabadell a la Recerca Biomèdica 2012”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Salut | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació