Enric I. Canela

L’ocupació de la UB va acabar dissabte, sortosament. La UB va emetre un comunicat ahir que podeu llegir. Una sentida demanda, desqualifiqueu als violents, només intoxiquen i fan perdre la raó als que tenen legítimes reivindicacions.

Motius per queixar-nos en tenim molts. Contra la Universitat? Potser alguna cosa no fem bé uns i altres, sempre hi haurà motiu de queixa. Som savis i cadascú de nosaltres ho faria diferent. Contra el Govern? Tots els polítics són iguals, bla, bla, bla. Coses no fan bé, segur, però té la culpa de no tenir diners? Contra Madrid? Segur, estan menys arruïnats que nosaltres i ens espolien, si ens deixessin el que és nostre no patiríem gaire. Cal dir però que tampoc són els únics culpables. Així doncs, no hem de fer res? De cap manera, reivindicar i treballar. Demostrar que som necessaris.

Potser no estareu d’acord amb els meus arguments, però hem de mostrar a la societat que hem de ser pal de paller de la millora social. Que la universitat és imprescindible i que sense recerca no hi ha creixement. I lluitar per ser una prioritat.

Una resposta a “Hem de ser una prioritat nacional”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació