Enric I. Canela

En un context tan desastrós sempre és bo llegir bones notícies. Resulta que el Centre de Regulació Genòmica (CRG) i el Sanofi, líder mundial en la indústria farmacèutica, han presentat avui en un acte una col·laboració sobre projectes de recerca comuns.

Per dur a terme aquests projectes, es faran servir plataformes experimentals d’avantguarda i enfocaments computacionals i bioinformàtics, en el camp de la biologia computacional, la genètica i l’epigenètica mèdica, amb especial èmfasi en les malalties genètiques i rares.

Aliances hi ha moltes però projectes de gran abast com sembla que és aquest kja són figues d’un altre paner.

Una resposta a “Sanofi i el CRG faran coses junts”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Empresa, R+D, Recerca, Salut, Transferència de Coneixement | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació