Enric I. Canela

Ahir deia que avui seria a un acte al Cercle d’Economia titulat La reforma del sistema universitari: cap a on?.

He arribat deu minuts després de començar perquè la feina m’ha impedit arribar a l’hora. M’he perdut una part de les paraules d’Ana Patrícia Botín. La part que respon a la pregunta del títol, si més no per a mi, és la que ha correspost al secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà. Res de nou per a mi, però alhora nou per a mi. Ha presentat un seguit de mesures més o menys coneguda, però ordenades i amb un calendari. Un full de ruta clar. Uns estaran d’acord i altres no. Jo em defineixo, bàsicament d’acord. No fic totalment perquè sempre hi ha detalls, la lletra petita, que desconec i per tant això no em permet dir res més.

La conclusió és que hi ha projecte i determinació. Ha agradat. Això s’ha vist clar en intervencions posteriors de ponents i públic. Crec que amb petits retocs del discurs, aquells que surten d’escoltar i madurar el projecte, li faran guanyar adeptes. Toni Castellà és un bon polític i segur que, per poc que l’economia ajudi, se’n sortirà molt bé, i nosaltres també.

M’agradaria que el programa fos accessible per tal que pogués ser analitzat. Potser ja ho és però no ho he sabut trobar. Si algú el té…

2 respostes a “Un programa per a la universitat”

  1. […] escrivia Un programa per a la universitat en el que parlava de l’esdeveniment celebrat al Cercle d’Economia titulat La reforma […]

  2. […] escrivia Un programa per a la universitat en el que parlava de l’esdeveniment celebrat al Cercle d’Economia titulat La reforma […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació