Enric I. Canela

“Com aconseguir que la recerca d’excel·lència sobrevisqui a la crisi?” és la pregunta feta pel periodista Joan Corbella, moderador del debat organitzat per La Vanguardia i l’Obra Social la Caixa a CaixaForum, a Emilia Pola, Joan Guinovart, Jaume Bertranpetit, Enric Banda, Montserrat Vendrell i Joan Comella durant el debat a CaixaForum, persones ben conegudes i relacionades d’una o altra forma amb el món de la recerca.

La Vanguardia destaca tres frases: No podem pensar que hi hagi mes diners; no seria ni èticament acceptable; No és mal moment per espavilar-se i que l’empresa s’involucri en la recerca; i ‘Els 6.000 professors de les nostres universitats també han d’investigar.

Una resposta a “Debat sobre la recerca a CaixaForum”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació