Enric I. Canela

La secretària general d’Universitats, Amparo Camarero, diu que el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport convocarà en breu al Consell d’Estudiants Universitaris per plantejar una reforma universitària que apostarà, entre altres aspectes, per sistemes d’avaluació externa de l’activitat docent i investigadora i el foment de l’especialització o de la inversió privada.

Ja diu clarament la paraula reforma. De moment avaluació externa, està bé. Caldrà saber altres coses més substancials. La recerca ja ens l’avaluen externament, clar que es fa per parells, però és fa bé. No sé si ho han rumiat bé.

Una resposta a “I qui ens avaluarà la recerca?”

  1. a 13 març 2012 a les 12:03 I qui ens avaluarà la recerca? |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació