Enric I. Canela

Avui he rebut un correu electrònic (com tothom) de la CGT que diu:

El rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), capitanejat per la senyora Ana Ripoll, ha decidit traslladar el Consell de Govern de demà, dimecres 14 de març, a la seu de la Secretaria General d’Universitats de Barcelona per tal d’evitar la protesta de professors, estudiants i treballadors que ja va evitar l’aprovació del nou pla de retallades en el Consell de Govern del 15 de febrer passat.

Aquest equip de govern moribund, amb una rectora al capdavant que va rebre la sanció del Claustre General de la UAB, amb la reprovació del seu informe del 2011, amb una part de l’Equip de Govern dimitit, pretén aprovar un pla de retallades rebutjat pel conjunt de la comunitat universitària. L’aprovació d’aquest pla que, alhora no ha estat negociat amb els agents socials com és preceptiu, condicionarà a més el debat democràtic en les properes eleccions que s’han de celebrar a la UAB. Operació a la que es presta la Secretaria General d’Universitats fen seva la gestió de l’Equip de Govern de la UAB.

Per tot això, s’ha convocat una protesta el dimecres 14 de març davant de la seu de la secretaria d’Universitats de la Generalitat a Barcelona (Via Laietana 33) a les 8.30 hores.

Hem de recordar que cada cop que vulguin aprovar un pla d’acomiadaments i retallades massives, ens trobaran davant seu. Cada cop que un rector, degà o secretari d’universitats vulgui acomiadar un professor, un treballador del PAS o apujar una taxa a l’estudiant s’haurà d’enfrontar amb nosaltres.

Nosaltres no oblidem, ni perdonem! Nosaltres som els/les professors/es, som els/les estudiants, som els/les treballadors/es, som els/les investigadors/es que dia a dia fem avançar la universitat, fem avançar la universitat de totes i per a totes!

PUDUP Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública

Engrescador, no? Val més no haver de fer consells de govern fora dels espais que ens són propis, però quan es perden les formes…

Per cert, la Secretaria General d’Universitats de Barcelona no existeix. Hi ha una a Madrid, no sé…

Una resposta a “Consell de Govern de la UAB a la Secretaria d’Universitats i Recerca”

  1. […] General d’Universitats de Barcelona no existeix. Hi ha una a Madrid, no sé…   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació