Enric I. Canela

Llegeixo que el 2 i 3 abril 2012 tindrà lloc a Barcelona una de les conferències més importants sobre investigació i innovació euromediterrània. L’Euro-Mediterranean Conference on Research and Innovation 2012.

La creació d’un Espai Comú de Coneixement i Innovació (CKIS-Common Knowlegde and Innovation Space), lligat al creixement intel·ligent i l’Agenda d’Innovació de la UE, és una de les prioritats de la Unió Europea pel que fa a les seves relacions amb els països de la Mediterrània. El CKIS té en compte el diàleg polític, la capacitació nacional i regional, la cooperació en Recerca i Innovació i la mobilitat d’investigadors i estudiants.

En aquest context, la Comissió Europea, el Parlament Europeu, els Estats Membre i els països de la Mediterrània, han organitzat conjuntament una conferència d’alt nivell sobre recerca i innovació euromediterrània, entre els objectius hi ha:

  • Definir una agenda a mig i llarg termini per a la cooperació euromediterrània en recerca i innovació;
  • Millorar la coordinació entre les polítiques de la UE, els Estats Membre i els països de la Mediterrània.

En la conferència s’espera la participació de personalitats com la Comissària de Recerca i Innovació, la Sra Máire Geoghegan-Quinn i la secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Sra. Carmen Vela.

Una resposta a “Euro-Mediterranean Conference on Research and Innovation 2012”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Innovació, R+D, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació