Enric I. Canela

He tornat a llegir un article francament interessant al bloc Más que universidad – Gestión y finanzas universitarias de Tomás Gómez i Xavier Puente. Es tracta de Encuestas de reputación universitaria: World Reputation Rankings 2012. Un article per llegir aquells que dissenyen polítiques i prenen decisions.

A l’article no només analitzen el rànquing de reputació de les universitats, sinó que també expliquen com es fa i fan una comparativa amb altres rànquing relacionats amb la qualitat de les universitats, basats especialment en la recerca.

Els resultats, això no és novetat, no són gaire bons per a les universitats que no són anglosaxones, però en el nostre cas la cosa és encara pitjor.

Algunes coses les podríem millorar si aquest fos un objectiu central de la nostra política, però altres no.

Una resposta a “Haurem de fer feina per millorar la nostra reputació”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació