Enric I. Canela

I parlant dels preus de les matrícules, la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC) considera “inacceptable” que es dobli el cost de la matrícula universitària i demana al govern que no carregui a l’esquena dels estudiants les dificultats de les universitats catalanes.

Més encara, diu una cosa que ens cou a tots: Catalunya genera recursos suficients per evitar aquest encariment sobtat, s’argumenta en el comunicat de la FNEC, que demana al govern de Mas “la valentia per fer valer mesures alternatives, com la independència política de Catalunya”.

Calen dos debats, el del que han de pagar els estudiants i el que ha de pagar l’administració, i el de la situació política límit de Catalunya, ja no s’aguanta més.

Una resposta a “Més sobre els preus de les matrícules”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació