Enric I. Canela

Felicitats a Montserrat Vendrell directora general de Biocat.

Llegia al web de Biocat que ha estat nomenada presidenta del Consell Europeu de Bioregions (CEBR) en l’última reunió celebrada aquesta setmana a Brussel·les. Vendrell, que ja formava part del Comitè Directiu d’aquesta xarxa europea de suport a la biotecnologia, creu que aquesta nova etapa “permetrà enfortir les relacions entre les bioregions del nord i el sud d’Europa i potenciar una de les raons de ser del CEBR: actuar com a plataforma per compartir coneixement i bones pràctiques i posar en marxa i difondre els projectes de col·laboració entre els bioclústers per impulsar la competitivitat d’Europa“. A més, per la directora general de Biocat aquest nomenament “també suposa un reconeixement a la tasca feta des de Barcelona i Catalunya en pro de la biotecnologia al llarg d’aquests últims anys”.

Segur que això serà bo per Biocat o el que és el mateix, per Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació