Enric I. Canela

Llegeixo que el 19 de març, en la reunió del patronat de la Fundació Parc Científic de Barcelona, de la UB, presidida pel rector de la UB, Dídac Ramírez, es va nomenar Salvador Maluquer com a nou director general del Parc Científic de Barcelona (PCB).

Salvador Maluquer és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció Pública (EMPA)per ESADE. Ha desenvolupat la seva activitat professional a la Generalitat de Catalunya des del 1981, on ha exercit diversos càrrecs i responsabilitats, entre els quals cal destacar el de director general de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya (2004-2012), un àmbit en el qual va impulsar una reforma en profunditat del sistema pressupostari amb l’objectiu de dotar-lo de més transparència i orientació a resultats. També ha estat cap del Gabinet Tècnic del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (2000-2004) i cap de l’Àrea de Programació de la Direcció General de Programació Econòmica del Departament d’Economia i Finances (1993-2000).

Fernando Albericio ha deixat la direcció. Imagino que en aquesta nova etapa del PCB, en un nou context econòmic, ell mateix ha volgut deixar el lloc i dedicar-se a la seva recerca en el departament de Química Orgànica.

Esperem que ara Salvador Maluquer, home expert en finances i planificació, ajudi a consolidar el PCB.

2 respostes a “Salvador Maluquer nou director del Parc Científic de Barcelona”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Desenvolupament, Innovació, R+D, Recerca, Transferència de Coneixement, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. a 11 jul. 2014 a les 8:01 Recommended Website

    Recommended Website

    Enric I. Canela » Blog Archive » Salvador Maluquer nou director del Parc Científic de Barcelona

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació