- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Una acció fructífera

Enric I. Canela

Llegeixo que mig centenar d’alumnes de la UAB [2] han començat aquest dilluns una tancada a les facultats de Filosofia i Lletres i en la de Comunicació amb intenció de romandre-hi fins al dia 29, jornada en què està convocada la vaga general.

L’objectiu dels concentrats és aconseguir que, tal com va passar amb les protestes contra el Pla Bolonya, se suspenguin les classes a la Facultat de Lletres fins al dia de la mobilització.

Els estudiants han decidit fer el pas després que la degana de la UAB, Laura Santamaria, es negués a signar un escrit que es reclamava la insubmissió a les retallades en educació aplicats per la Generalitat.

La tancada que ha començat aquest dilluns i que portarà als joves a pernoctar a les instal·lacions de la UAB s’està vivint sense incidents.

Està bé. Em pregunto per a què serveix això a banda de per acabar el curs sabent menys. No sé a qui molesten a banda de perjudicar als companys. Una vaga interesant contra les retallades a salut potser deixar d’anar al metge quan estàs malalt. També seria molt útil.