Enric I. Canela

Llegeixo que CEDRO (Centro Español de Derechos Reprográficos) demanda a les universitats per violació de la propietat intel·lectual. Això és a causa que les universitats pengem, segons CEDRO, continguts protegits per la propietat intel·lectual sense haver signat un conveni pel que cal pagar cinc euros per estudiant. La demanda és contra la Universitat Carlos III.

Aquest és un tema interessant. Segurament quan l’Open Acess s’imposi les coses canviaran. Jo no utilitzo mai materials als que no tingui dret la UB. De fet gairebé sempre faig servir figures de revistes a les que tenim dret i queden tancades en el campus virtual.

5 respostes a “Els problemes de la propietat intel·lectual per als docents”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] No fa gaires dies escrivia sobre la demanda interposada per CEDRO contrta la Universitat Carlos III per penjar en el seu campus virtual còpies de llibre si articles sense haver subscrit un conveni al respecte (veure Els problemes de la propietat intel·lectual per als docents). […]

  3. a 11 abr. 2012 a les 8:01 CEDRO contra al UAB | xcat.catxcat.cat

    […] No fa gaires dies escrivia sobre la demanda interposada per CEDRO contrta la Universitat Carlos III per penjar en el seu campus virtual còpies de llibre si articles sense haver subscrit un conveni al respecte (veure Els problemes de la propietat intel·lectual per als docents). […]

  4. […] de llibres i articles. Ha interposat demandes contra la Universitat Carlos III i la UAB (veure Els problemes de la propietat intel·lectual per als docents i CEDRO contra la UAB). El problema, segons diu la CRUE en un comunicat, i pel que conec té raó, […]

  5. […] Llegia que la UAB ha pactat amb CEDRO. He publicat diversos articles sobre el tema (CEDRO segueix la lluita contra les universitats, CEDRO vol treure cèntims de les universitats, CEDRO contra la UAB, La sentencia contra la UAB és una aberració, Una sentència feta sense cap peritatge seriós, A pagar per fer servir els Campus Virtuals i Els problemes de la propietat intel·lectual per als docents). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació