Enric I. Canela

Abans d’ahir vaig escriure Febrada anticatalana arran de les absurdes reaccions d’un rector a les declaracions del secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, dient que calia compensar a Catalunya pels estudiants que veien de fora. Demanava un mecanisme de compensació entre comunitats autònomes.

Antoni Castellà ha defensat avui que la creació d’un fons de compensació interterritorial d’universitaris que proposa no significa cap escàndol, ja que, aquest mètode s’aplica actualment en l’àmbit de la salut. Diu: “Si es pot fer en sanitat, també en universitat”. Castellà, ha afegit que el fons interterritorial ajudaria a dinamitzar la mobilitat d’estudiants dins l’Estat i ha confirmat que Catalunya destina 100 milions d’euros a estudiants d’altres territoris estatals. Per això ha remarcat que aquestes diners s’haurien de compensar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació