Enric I. Canela

Llegeixo que la Fundació Genoma Espanya s’integrarà a la Fundació Espanyola per a La Ciència i la Tecnologia (FECYT), encara que algunes de les seves funcions passaran al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI). Tots dos organismes depenen de la Secretaria d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, adscrita al Ministeri d’Economia i Competitivitat.

La reestructuració no afectarà els programes i convocatòries obertes el 2012, que seguiran oberts i vigents sense modificacions en les seves condicions i objectius.

El canvi obeeix a la reestructuració aprovada en el Consell de Ministres del passat 16 de maig amb l’objectiu de racionalitzar el sector públic empresarial i fundacional estatal i configurar així un sector més reduït, més racional i més eficient, en l’actual context d’austeritat i necessitat de control de la despesa pública.

Una resposta a “La Fundació Genoma Espanya a la FECYT per estalviar”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, R+D | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació