Llegeixo que Margarita Arboix, catedràtica de Farmacologia de la UAB, exdecana de la Facultat de Veterinària, exsubdirectora general de Medicaments Veterinaris de l’Agència Espanyola de Medicaments del Ministeri de Sanitat i altres càrrecs més, ha enviat una carta a membres de la universitat per postular-se com a candidata a les eleccions a rector, que se celebraran al maig.

Margarita Arboix, – ha anunciat una candidatura integradora per a una universitat oberta i transparent.

A veure quants més s’animen a ficar-se en aquest embolic.

10 respostes a “Margarita Arboix vol ser rectora de la UAB”

 1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

 2. a 28 març 2012 a les 4:59 Xavier Villalba

  Enric,
  Ja s’ha de ser valenta, ja. També hi ha altres protocandidats: l’exvicerector de planificació econòmica Gómez Pallarès, que va partir peres amb l’actual rectora, i el Lluís Tort, que ja va competir amb l’Anna Ripoll. Ara és quan cal veure la veritable voluntat de servei.

 3. a 28 març 2012 a les 8:39 Marta

  En una notícia he llegit que se’n presenta un altre, encara, un Ferran Seco (d’Econòmiques) i una noia em va dir que el degà de medicina seria un altre candidat.

  No havia sentit això del Tort, però si és així tenim ja 5 candidatures (Tort, Seco, Arboix, Gómez i Coll), quina pinta tenen aquestes eleccions!!!

 4. a 28 març 2012 a les 9:00 Enric I. Canela

  Xavier i Marta,
  Gràcies per la informació.
  Certament unes eleccions de risc, per al que guanyi.
  Jo no crec que tots arribin a presentar-se, imagino que seran moviments i després s’uniran alguns. No tinc massa idea de com està el ptema, però tal com està UAB seria bo.

 5. a 29 març 2012 a les 11:38 Xavier Villalba

  Em penso que en Tort i en Seco faran una candidatura plegats, amb en Seco com a cap de llista. En qualsevol cas, és un bon senyal que en aquestes circumstàncies hi hagi gent valenta que faci un pas endavant i es mulli.

 6. a 29 març 2012 a les 7:38 Enric I. Canela

  És bo, i si s’uneixen millor perquè les candidatures dividides fa que la gent es divideixi i no es trobin els millors que en una candidatura hi serien. la gent no és mulla.

 7. […] que podrien haver més (veure Margarita Arboix vol ser rectora de la UAB i comentaris), però al final han quedat […]

 8. […] que podrien haver més (veure Margarita Arboix vol ser rectora de la UAB i comentaris), però al final han quedat […]

 9. a 12 abr. 2012 a les 12:29 mila

  Segurament es presentaran la M. Arboix, el F. Sancho (no Seco) i el Joaquim Coll. En Tort, incomprensiblement, s’ha ficat en la llista del Sancho; i en Gómez Pallarés ha fet mutis. Tot i així, tres candidatures, amb els temps que corren i amb l’herència pressupostària i de govern amb què es trobaran a la UAB, es mereixen la nostra felicitació.

 10. a 12 abr. 2012 a les 6:46 Enric I. Canela

  Mila,
  Efectivament, cal ser molt valent perquè agradi o no el que hi arribi haurà de fer coses que li costaran molt patiment i es crearà enemics. Cal conèixer molt bé el que hi ha. Jo conec bastant bé com funciona això i sé que no hi ha marge.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació