Enric I. Canela

Ens ho explica Biocat. Un total de 38 empreses, 19 institucions i 100 delegats conformen la delegació de la BioRegió de Catalunya a la vintena edició de la BIO International Convention que se celebrarà a Boston (Estats Units) del 18 al 21 de juny de 2012 sota el lema Connect, partner and innovate. Biocat, que coordina per sisè any consecutiu la participació d’empreses i institucions de recerca catalanes a la principal convenció biotecnològica mundial, tindrà un espai diferenciat que ocupa més de la meitat del pavelló espanyol. Les empreses amb estand propi dins el pavelló espanyol a la BIO Boston s’agrupen per bioregions i, com el 2011, hi participen Catalunya (30 empreses), País Basc (7), Andalusia (8), a més de les 7 empreses que no pertanyen a cap bioregió constituïda.

El president de la Generalitat, Artur Mas, encapçalarà la delegació empresarial catalana. Per Artur Mas, qui també ostenta la presidència del patronat de Biocat, és important impulsar totes les accions destinades a captar inversions a l’exterior per ajudar les empreses a superar les dificultats econòmiques actuals.

Biocat, malgrat les dificultats creades per la crisi segueix ajudant a aconseguir el desenvolupament i la internacionalització de la biotecnologia catalana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació