- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Catalunya a la BIO International Convention

Enric I. Canela

Ens ho explica Biocat [2]. Un total de 38 empreses, 19 institucions i 100 delegats conformen la delegació de la BioRegió de Catalunya a la vintena edició de la BIO International Convention [3] que se celebrarà a Boston (Estats Units) del 18 al 21 de juny de 2012 sota el lema Connect, partner and innovate. Biocat, que coordina per sisè any consecutiu la participació d’empreses i institucions de recerca catalanes a la principal convenció biotecnològica mundial, tindrà un espai diferenciat que ocupa més de la meitat del pavelló espanyol. Les empreses amb estand propi dins el pavelló espanyol a la BIO Boston s’agrupen per bioregions i, com el 2011, hi participen Catalunya (30 empreses), País Basc (7), Andalusia (8), a més de les 7 empreses que no pertanyen a cap bioregió constituïda.

El president de la Generalitat, Artur Mas, encapçalarà la delegació empresarial catalana [4]. Per Artur Mas, qui també ostenta la presidència del patronat de Biocat, és important impulsar totes les accions destinades a captar inversions a l’exterior per ajudar les empreses a superar les dificultats econòmiques actuals.

Biocat, malgrat les dificultats creades per la crisi segueix ajudant a aconseguir el desenvolupament i la internacionalització de la biotecnologia catalana.