Enric I. Canela

Una opinió que comparteixo.

 

CENTRAL SINDICAL INDEPENDENT I DE FUNCIONARIS

SECTOR D’UNIVERSITATS DE CATALUNYA

DIRECCIÓ PROVINCIAL DE BARCELONA

 

E-mail: csif-ub@ub.edu

Benvolgudes companyes/nys en la docència a la UB:

Davant la convocatòria de vaga general feta per al proper dia 29 de març pels sindicats de classe, la secció sindical de CSI·F-UB, recollint la postura oficial i generalitzada de CSI·F, expressada pel seu Consell Executiu Nacional, manifesta:

A pesar d’estar en contra de la reforma laboral per la pèrdua de drets que suposa per a les treballadores/rs, NO secundem aquesta convocatòria de vaga per considerar-la inoportuna, en no haver-se exhaurit les vies de negociació obertes en el seu tràmit parlamentari.

CSI·F, des de les seves més altes instàncies executives, està presentant als Grups Parlamentaris propostes per millorar el text.

CSI·F, com a sindicat representatiu d’una part important del professorat d’aquest centre i de la sensibilitat prioritàriament acadèmica que representa, adoptarà els acords oportuns de mobilització en defensa dels interessos laborals de les treballadores/rs, sense deixar-se influir pels calendaris polítics.

L’acceptació de les propostes que s’estan presentant des de la cúpula central de CSI·F als Grups Polítics, així com la propera llei de Presupuestos Generales del Estado per a l’any 2012 determinaran la postura global de CSI·F en les properes dates.

Us seguirem informant

Secció sindical de CSI·F-UB

Barcelona, a 19 de març de 2012

Una resposta a “Posicionament sobre la vaga de demà”

  1. […] a 19 de març de 2012   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació