Torpede al CDTI


Enric I. Canela

Aquest any el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) patirà una minva del 78,7% en el seu pressupost financer, passant de 536 a 114 milions d’euros. Així consta en la documentació que va acompanyar la presentació de l’avantprojecte de pressupostos aprovat divendres al Consell de Ministres.

El ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, va treure importància durant la seva intervenció a aquest ajust a l’apuntar que el centre compta amb un important romanent de tresoreria. El CDTI rep ingressos a través de tres fonts diferents: els pressupostos generals de l’Estat, els fons europeus i el que recupera dels crèdits que atorga a les empreses.

El 2011 va gestionar fons per valor de 1.500 milions per al finançament directe de projectes empresarials, centrats fonamentalment en quatre comunitats autònomes (Madrid, Catalunya, País Basc i Andalusia), que van absorbir el 62% de la despesa.

Veurem si és cert que l’activitat del CDTI continua. Només falta que es carreguin les poques iniciatives que fomenten l’R+D+i empresarial.

Una resposta a “Torpede al CDTI”

  1. a 31 març 2012 a les 10:01 Torpede al CDTI | xcat.catxcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Desenvolupament, Empresa, Innovació, R+D, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació