Enric I. Canela

Arran del fet que el govern espanyol, per recaptar més, deduirà les deduccions a les empreses en l’Impost de Societats per innovació, fet molt negatiu, m’ha sorprès una notícia.

Diu que el 85% de les empreses té deduccions en l’Impost de Societats com a innovadores. Jo crec que això deu estar equivocat o la cosa és un festival. Si tenim en compte el mapa empresarial espanyol en el que una gran proporció són coses com taxis, bars, etc. i moltes altres autònoms, no acabo de veure com surt això o quina innovació poden fer. Aquesta notícia diu que surt de l’empresa de gestió de costos Lowendalmasaï.

Com que això m’ha semblat a un absurd total he anat a l’empresa i allà he trobat un retall de premsa d’Expansión en el que diu que un 85% de les empreses innovadores es beneficien de l’esmentada deducció. Surt d’una enquesta feta a 120 empreses innovadores espanyoles feta per Lowendalmasaï. Tot i que no he trobat l’enquesta, això ja em sembla millor.

Conclusió: Amb aquest nivell, és difícil confiar en el que diu la premsa.

3 respostes a “Una notícia absurda sobre la innovació a Espanya”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Empresa, Innovació | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. a 01 abr. 2012 a les 7:27 Ramon

    Una molt bona apreciació sobre el nivell habitual de la premsa. Una bona part del periodisme ni sap llegir, ni contrasta les notícies, ni sap què és investigar.

  3. a 01 abr. 2012 a les 9:13 Enric I. Canela

    Ramon,
    La veritat és que m’empipa molt això. La manca de confiança sobre el que s’escriu a la premsa. No crec que fos una errada de l’empresa al comunicar això. Imagino la cosa, havien mal llegit la notícia Expansión, van trucar els de l’agència a la vista del que deia el govern espanyol, i aleshores van escriure això sense adonar-se de la rucada que deien. El problema no és equivocar-se, és arribar a creure que el 85% de les empreses innoven. Ni ha Dinamarca!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació