Enric I. Canela

Llegia que uns 300 alumnes de set centres docents municipals adscrits a les universitats públiques catalanes rebran un ajut econòmic per compensar parcialment la diferència de preu de la seva matrícula respecte el cost públic dels estudis. A aquesta convocatòria, gestionada per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), el Govern, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement, destina 98.000 euros.

Podran beneficiar-se d’aquests ajuts els alumnes d’estudis de grau o d’estudis no adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior que estiguin matriculats als centres següents: l’EU de Ciències Socials, l’EU de Ciències de la Salut de Manresa i l’EU d’Infermeria de Sant Pau de Barcelona, adscrites a la UAB; EU del Maresme, EU d’Infermeria del Mar de Barcelona, i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrites a la UPF; i l’EU Politècnica de Mataró, adscrita a la UPC.

Una resposta a “Ajuts a la matrícula als estudiants de centres adscrits”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació