Enric I. Canela

Llegia que els deu científics sobre Ciències Socials més citats de parla hispana (discutible perquè alguns només fan servir el català i l’anglès) són: Manuel Castells (UOC), Juan J. Linz (Yale University), Andreu Mas-Colell (UPF), Jordi Gali (UPF), Vicente Navarro (UPF), Manuel Arellano (Centro de Estudios Monetarios y Financieros), Xavier Sala i Martin (Columbia University), Xavier Vives (IESE Business School), Mauro F. Guillen (Wharton School, University of Pennsylvania), Juan J. Dolado (Universidad Carlos III de Madrid).

Alguns són relativament propers.

Una resposta a “En Ciències Socials els de casa nostra no estan malament”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació